SZÜV SE I. - Ikarus BSE III. 13 : 3

Csukás rossz napot fogott ki, a többiek meg fejben nem voltak erősek tegnap (a 6-ből 5 döntő szettet buktak el). A malac sokat röfögött a mérkőzésen (szerintem inkább oda).

Miklós (5): Simán nyert hármat, aztán az utolsó meccsén Csővári ellen 1-2-je, és 3-8-a volt, mégis döntő szett lett, ahol aztán 6-3-ról lett 8-10, de Miklós megint fordított, és egy csusza-szervával megnyerte a meccset. Szép teljesítmény!

Andris (5): Szintén simán nyertem hármat, Nagy azonban 11-4, 11-1 után feltámadt, két szetten keresztül nagyon jól játszott, de a döntő szettben megremeghetett a keze, így megint négyet nyertem.

Tomi (5 alá): A két döntő szett miatt, Csővári és Nagy ellen is inkább csak alibizett, nagyon nehezen nyert.

Zoli (2): Zoli fejben megint csak az első meccset bírta, Nagy és Csővári nem feküdt neki, Ronkay elleni vereség lerontotta az osztályzatot. (Andris)
 

Az én osztályzataim: Miklós 5*, Andris 5, Tomi 4 (döntő szettek), Zoli 0 (Zoli)
 

Szerző: groschan  2010.10.27. 10:15 Szólj hozzá!

Címkék: ikarus szüv1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr212402412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása