SZÜV ASE I. - ABK III. 7 : 9

Nüanszokon bár, de elbuktuk az első hazai meccsünket, kár érte. Rendkívül szoros volt az összecsapás, 7 (!) döntő szett volt, ebből ugyan 4-et mi nyertünk, de ez is kevés volt még a döntetlenhez is.

Andris (4): Mindent kiadtam magamból, borzasztóan elfáradtam, Mihályi kis szerencsével nyerhettem volna (két meccslabdám volt). Sem technikailag, sem fejben nem voltam olyan jó, mint múlt héten, de nagyot küzdöttem, ezért adok négyest magamnak.

Zoli (5): Zoli kettőt nyert, egyedül ő verte Mihályit, nagyon jól játszott, sajnos a végére elfáradt, nem bírta megnyerni az utolsó meccsét.

Tomi (3): Mucsina alaposan meglepte, Mihányi tenyerese ellen sem volt fegyvere, a másik két meccset viszont szépen hozta (Magyar ellen 0-2-ről fordítva!).

Miklós (1): Az első meccsen döntő szett 9-8-ra is vezetett Magyar ellen, mégis kikapott, kicsit elment a kedve is. Nem játszott jól, talán a hajnali kelés miatt.

Az ellenfélről: stílusra elég kellemetlen mindegyik ellenfél, mindegyik nagyon magabiztosan (és jól helyezve) tartja a labdát, de sokat elmond, hogy a legaggresszívabb közülük az egyébként védő játékos Magyar... Mihályi sporttárstól eltekintve nagyon nyugodt, barátságos és sportszerű csapatot ismerhettünk (ismét) meg.

Szerző: groschan  2011.09.21. 09:16 Szólj hozzá!

Címkék: abk szüv1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr243242721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása