Már csak Tóth Kriszta és Póta Georgina van versenyben az eb-n. Tegnap este kiestek a fiúk mind, és Pergel is csak megszorítani tudta az előző eb ezüstérmesét. A Kosiba-Jakab páros kiesett egy ukrán-kínai páros ellen (nagy csatában), így férfi versenyzőnk már nincs versenyben. A Pergel-Lovas páros is kiesett.

Legjobban a női párosunkban bízhatunk, amely már 8 között van, és eddig nagyon magabiztosan menetel (két 3-0-ás meccsel).

Póta a 32 között a kínai Li Qianbing ellen játszott, és jól mehetett neki a játék, mert sima 4-1-el küldte haza kínába ausztriába. Kövezkezhet a címvédő Wu Jiaduo, akit a csapatverseny alatt már egyszer legyőzött Gina, reméljük sikerül megismételnie a bravúrt!

TÓTH - TIKHOMIROVA

Azt hiszem ezzel az orosz játékossal játszott egy nagyon necces meccset Tóth Kriszti valamelyik eb-n 0-3-ról állt fel és nyert végül.

Az első szett elment 17-15-re, rossz hír, hogy a csomó pontot dobálásból és macikkal nyertünk, Kriszti egy szervahibáját a "csúszik a kezem ettől a sz**tól" mondattal kommentálta.

Az orosz erőpingpongot játszik, kontrában nem olyan jó. És elég jól kezeli Kriszti falsos pörgetései. A második szett 11-3 lett, nem ide, remélem ez csak altatás volt!

A harmadik szettben Kriszti sokkal koncentráltabbnak tűnik, nincs kibeszélés, kommentálás :) Meg is van az eredménye, 11-7 ide!

A negyedik szettet gyorsan felejtsük el. Kriszta: "várom már, hogy vége legyen ennek a szettnek" (7-1-es állásnál). A jó hír, hogy most elég lesz három szettet nyerni zsinórban, nem kell négyet, mint a múltkor :)

De nem, rosszul játszottunk ma, marad a páros és Póta Gina egyéniben.

 

Szerző: groschan  2010.09.17. 09:46 Szólj hozzá!

Címkék: eb tóth kriszta

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr182302613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása