SZÜV ASE I. - ESMTK I. 11-5

Küzdelmes és sportszerű mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk. Ellenfelünk most erős (Bercsényivel papíron még erősebbek lehettek volna) összeállításban látogatott el hozzánk, szemben az őszi tartalékosságukkal. Nem volt szerencséjük: tegnap csapatunkból hárman is jól játszottunk és Miklós is "küzdött, mint Dugovics Tífusz" .

Andris (5) - 4 győzelmét magabiztosan hozta, bár tőle láttunk már szebb játékot , de hát most nem a Római volt az ellenfél.
Zoli (4) - 2 győzelmét gyorsan elérte, végig lelkesen és jól játszott, csak elfáradt a végére. Lábmunkája tegnap este dicséretes volt.
Miklós (3) - 1 győzelme és további 2 döntő szettje (ha jól emlékszem) is bravúrosnak számít, tekintve, hogy hajnali 3 óta fent volt , buszt vezetett, és azt is figyelembe véve, ahogyan az első 4 szettjét simán elvesztette.Bár a játéka előbbiekből adódóan (és saját bevallása szerint is) gyengécske volt, példamutatóan küzdött, amely példát leginkább nekem kellene felhasználni...csak félek tőle, hogy én ilyen helyzetben ez után is inkább a senkihez sem szólós, a parketta alá fejét bedugó strucc leszek... :-)
Tomi (5) - Nekem is jól ment (4 győzelem), a szokásos kezdeti nehézségek ellenére is. Az Állami Nyomda elleni meccs után ez is az önbizalom visszaszerzés újabb lépcsőfoka volt ... Negatívum: a végén Sághi ellen már kezdtem nagyképűsködni, és feljött 9-9-re de szerencsére két szerényebb ponttal az a meccs is megvolt.
Szerző: morocz_tamas  2012.03.14. 17:47 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr484316896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiwi5 2012.03.15. 23:06:57

Gratulálok, uraim! Szép volt!

morocz_tamas 2012.03.18. 22:47:24

Most rögzítettem a Szufla elleni meccsünket a statisztikázó táblázatunkba és úgy látom, hogy Miklós pályafutása 1000. "hivatalos" (a statisztika szerinti) győzelmét Tóth Dezső elporolásával szerezte meg!
Gratulálok!
süti beállítások módosítása