Miki SE II. - SZÜV ASE I. 9 : 7

Legerősebb felállásával mindenkire veszélyes a Miki gárdája, de azért reménykedtünk benne, hogy pontot, vagy pontokat tudunk elcsenni tőlük, elvégre először a szezonban a legerősebb felállásunkban tudtunk kiállni. Sajnos azonban hiába nyertünk meg ötből öt döntő szettet, ez is kevésnek bizonyult.

Andris (4): Fogcsikorgatva vertem (nem kis szerencsével) Vikit és Csánki Ferit is, a hiszti miatt csak 4-est adok magamnak a három győzelem ellenére is.

Zoli (5): Zoli nagyon jól játszott, szoros csatában nyert Puskás és Csánki ellen is, Lakatos Andit pedig nagyon megszorongatta, két szettlabdája is volt a 2-2-höz! Remek játéka is kevés volt azonban, mert...

Miklós (3): Miklós nem tudta megverni csak Csánkit (őt is nehezen), és

Tomi (2): Tomitól többet vártunk, mint egyetlen győzelem.

Kevesen múlott a meccs, talán éppen a beíráson, mert hiába ravaszkodtunk, az ellenfél túlját az eszünkön, nem az eltervezett sorrendben játszottunk az ellenfelekkel.

Mindent összevetve az ellenfél megérdemelten nyert elsősorban hölgytagjainak remek játékával. Gratulálunk nekik!

Szerző: groschan  2012.09.27. 16:10 1 komment

Címkék: miki szüv1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr514806641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diadalmas Szufla3 · http://szufla.fw.hu 2012.09.27. 20:25:39

Azért egy titkos rajongó figyeli ám írásaitokat! Egy fordulóval mindig előttünk jártok.
süti beállítások módosítása