Az 1. csoportban pontveszteség nélkül áll a PPKO SC, az ESMTK 1 vereséget, az Autóklub és az EMKÁBÉ 1-1 vereséget és döntetlent is összeszedett már. Nézzük az esélyeket az őszi elsőségre:

itt nem túl nehéz tippelni, mivel a PPKO hátralevő ellenfelei: MVM SE III., Pénzügyőr SE IX., Újbuda TC VI., 1. sz. Építők SK, KFKKI BB IV., ebből az MVM lehetne veszélyes, ha nem játszanának formán alul, András Kati pl. csak 65%-os!!! Tavaly 80 volt, előtte pedig felette.

A második helyért viszont még nagy küzdelem lehet. Az ESMTK eddig két pontot vesztett (PPKO ellen), a Magyar Autóklub és az EMKÁBÉ 3-3-at. Az ESMTK játszik még mindkét ellenfelével, az Autóklub-EMKÁBÉ meg volt, 8-8-cal zárult. Az Autóklubnak hátra van az ABK is, akit szintén nem könnyű verni.

A 2. csoportban pontveszteség nélkül áll a SZÜV SE és már a Poén is lemaradt róla a meglepő 2-14-es MIKI elleni vereséget követően. A Szufla elleni győzelem fontos volt, mivel ők lemaradtak így tőlünk. Hátra van még egy nehéz meccs nekünk az Újbuda VII. ellen és az utolsó körben a Poén elleni csata. Ha ott kikapunk, hiába nyertünk-nyerünk 14 körön át, lecsúszhatunk a 2. helyre. Bár addig a Poén is megküzd az Újbuda ellen. A MIKI II-t elvertük alaposan, de leszakadni nem tudott így sem. Rajtunk kívül csak az Újbuda tudott egy 8-8-at játszani ellene. És már nincs olyan ellenfél neki hátra, aki az első 5-ben lenne! Mondjuk kis Péterfy megtanulhatna takarás nélkül szerválni, de ez másik téma.

Szerző: Dzsala elnök  2010.11.17. 12:40 Szólj hozzá!

Címkék: mvm miki újbuda autóklub szufla ppko ker1 emkábé szüv

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr122454682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása