BKV Előre SC II.- SZÜV ASE I. 8 : 8

Nem sok reménnyel érkeztünk az otthon félelmetes BKV otthonába, de ennek ellenére végig kiegyenlített meccsen (minden 4 meccs után döntetlen volt az állás!) megmentettünk az egyik pontot. Ez már azért is volt váratlan, mert Miklós váratlan vereséget szenvedett Kálmántól, és 2 meccsel a vége előtt 8 : 6 volt oda úgy, hogy Miklós játszott Visinyánszkyval (soha nem verte meg). Az utolsó meccsre azonban összekapta magát, és győzelme azt jelentette, hogy legalább az egyik pontot elhoztuk!

Tomi (5): Najó 5 alá, mert az első három megnyert meccse után már-már láttuk a még bravúrosabb 4 partit tőle. Sajnos Czirják elkapta a végén.

Andris (4): Talán nem volt szerencsés, hogy Visivel kezdtem, döntő szettben elment az a meccs, a többit simán hoztam. Összességében nem vagyok elégedetlen a három meccsel.

Zoli (5): Hozta a kötelezőt, és Visit és Pölczöt is nagyon megszorongatta (döntő szett volt mindkét meccs), jól játszott, és vigyázott arra, hogy nehogy kettőt nyerjen, mert akkor kikaptunk volna :)

Miklós (3): Gyalázatos teljesítményét 3-asra javította az utolsó meccsen elért győzelmével, ami pontmentést ért.

Az ellenfél sportszerű volt, mint mindig, a terem olyan volt, mint szokott (levegőtlen, furcsán gyors asztalokkal).

Szerző: groschan  2012.10.26. 12:13 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr534871315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása