Mindkét csapatunk bravúrt mutatott be, nagy csapat pontveszteség nélkül zárt az élen, kis csapatunk pedig nagy meccsen verte el az elsőt. Értékelem a meccseket és az évet is.

NAGYCSAPAT
A Poén SE sokkal komolyabban vette az összecsapást, nálunk csak Andris volt ott a megbeszélt időben, igaz ő is nagyon fáradtan, akárcsak a többiek. Így is indult az összecsapás, 3-1 volt a hazai Poénnak a jégveremben, rendkívül alacsony hőmérséklet volt a teremben. A végére nagy nehezen megfordítottuk a meccset és nem szeretném a Poén SE jó játékát degradálni, mert tényleg sokkal jobban játszottak mint pár éve, de egy Budapest 2-re pályázó csapatnak ennél sokkal több kell! Nézzük meg, a tavalyi százalékok alapján milyen osztályzatok jöttek idén ki!!!
Miklós 5 - 3 győzelem, jól játszott, szépen nyert hármat és Stirling ellen is nyerhetett volna, de nem sikerült.
Andris 2 - 3 győzelem, az első emberünk nyögvenyelősen nyert kettőt, látszott, fejben fáradt, szerencsére van olyan jó, hogy így is csak egyet bukott. Bp2-ben több kell az első embertől.
Tomi 2 - 3 győzelem, Németh ellen éppenhogy nyert, Barabás ellen nyert helyzetből került bajba, Stirling elég magabiztosan verte, a 85%-os Mórocz ennél sokkal többet tud
Zoli 1 - 1 győzelem, a tavalyi %-ok alapján kettőt kellett volna nyernem, ehhez képest lett egy sírból visszahozott meccs, igaz a legjobbkor, mert nagy bajba kerültünk volna különben

Éves teljesítmény:
Miklós 5 - nagyon sokat javult, kiegyensúlyozottabb is, talán csak a Gamma ellen játszott kimondottan rosszul, MIIT és Autóklub ellen közepesen, a többi meccsen határozottan jól játszott, alig tudták páran megverni. A hatodik fordulóban nyert utoljára 2-t!!! Volt pár ragyogó meccse is, Miki, Ikarus, Újbuda... Bravó!
Andris 4 - a 13. fordulóig csupán egy meccset vesztett, de még nehéz meccse is alig volt, az év végére elfáradt, a Poén elleni meccs volt a mélypont. A MIIT és az Újbuda elleni meccs is csak közepesnek mondható. A Szufla ellen parádés volt!
Tomi 4 - a Szufla és a Poén meccsen sem volt rossz, de nem a 85%-os Tomit láttuk. Még a Gamma és Centerline elleni meccseket kivéve viszont elég kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, ez is jó!
Zoli 3 - ahogy megszokhattuk, szörnyen hullámzó voltam, mint mindig. A MIIT, MAFC és Ikarus ellen értékelhetetlen (1 partik a mezőny leghátsói ellen), a Poén ellen rémes, de a Kispest ellen is gyenge. A Gamma és Miki ellen kimondottan jó. Egy kiegyensúlyozott Bartha veszélyes fegyver lehetne, kérdés létezik-e ilyen.

KISCSAPAT
Senki sem várta, hiába mutatták a százalékok, hogy erősebb a kis SZÜV, hogy legyőzik a PPKO-t, mégis nagy derbin legyőzték őket. Külön egyedi, hogy a tavalyi százalék (vagy idei év eleji) alapján számolt osztályzatok soha meg nem történt módon, mind 5*-ös lett. Ez is mutatja, mekkora bravúrt hajtottak végre! Komolyan szuper kis csapatunk van! Most már éhesek vagyunk, bajnokok akarunk lenni! Itt nem részletezem egyenként, hiszen ez egy nagy 5*-ös! Éves teljesítmény:
kisGábor 5 - tavaly 54% volt, idén 71, 17% egy év alatt igen komoly teljesítmény. A jó csapat feljavította őt is, nagy gratuláció a kis csapatkapitánynak! Talán csak a KSI ellen játszott gyengén!
Gergely 5 - sokat vártunk tőle és azt hozta is! Semmi kilengés, megbízható teljesítmény, a PPKO ellen pedig feltette a koronát!
nagyGábor 5 - a HITEKA elleni meccsért kár, az sajnos a csapatnak is rosszul jött, viszont remekelt a Szufla és az ESMTK ellen is. A tavalyi 53% már csak a múlt!
Péter 5 - a KSI meccs neki sem úgy sikerült, ahogy kellett volna, viszont fordulóról fordulóra magabiztosabb lett és volt több szuper meccse is.
HGábor 3 - csak be-be ugrott meccsekre, így nem mérvadó, hogy tavaly a Ker1-ben volt 50%. Azért odatette magát, amikor csak kellett és sok múlt rajta is, hogy ilyen jól állunk!

Tavasszal már az idei százalékok alapján számolok! Lesz majd később egy kimutatás, ahol a csapatok helyezése alapján súlyozok, és kiderül, hogy milyen százaléknak felel meg, ami van nekik (pl. ha valaki csak az első öt helyezett ellen játszott, akkor hiába van 50%-a, nyilván annál jobb ő, ezt számolom ki egy biztos módszerrel :) ).

Szerző: Dzsala elnök  2010.12.14. 17:16 3 komment

Címkék: poén ppko szüv2 szüv1 ker1 ker2

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr332515737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

necces 2010.12.14. 21:41:11

Gratulálok !Kikaparhatjátok nekünk a gesztenyét! Húzós tavaszi szezon igérkezik ! Békés,boldog Ünnepet kívánok ! Szabó János

h12n12 2010.12.15. 10:11:54

@necces: Azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom nem az ESMTK malmára próbáljuk hajtani a vizet, hanem saját magunknak akarjuk kiharcolni a lehető legjobb helyezést :)
Az ünnepekre pedig hasonló jókat kívánok én is mindenkinek!

necces 2010.12.15. 16:10:00

@h12n12:Nem okoztál nagy meglepetést,mindenki magának gyűjti a pontokat,titokban reméltem,hogy pontot fogtok csenni a PPKO csapatától. Reményem valóra vált,méghozzá duplán!Nekünk jóljött győzelmetek,tavasszal 3 esélyes csapat fog küzdeni a pontokért,sokkal izgalmasabb így, mintha 1 csapat lenne a csúcson. Minden jót nektek !
süti beállítások módosítása