SZÜV SE I. - MIKI II. 9 : 7

Nagyon izgalmas meccsen, végletekig kiélezett végjátékban, drámai körülmények között győztük le a MIKI gárdáját. Tudtuk előre, hogy izgalmas lesz a meccs, hiszen Lakatos Andi játszott, és ő majdnem mindig 4-et nyer ellenünk. Zoli volt a meccs hőse, mivel 8-7-es állásnál 0-2-ről fordított a ranglista 8. Puskás ellen, és nyert 3-2-re!! Nagy meccs volt!

Zoli (5): Tormát simán verte, sajnos a jó napot kifogó Cservenkától kikapott, de aztán megtáltosodott, és Lakatos Andit döntő szettre kényszerítette, majd hozta a mindent eldöntő meccset is. Eztán mindig ezt várjuk tőle!

Tomi (5): Tomi is remekül játszott, könnyedén verte a mumus Cservenkát (csak 4 meccslabdát kellett hárítania), legyőzte Puskást és Tormát, még Lakatos ellen is nyert egy szettet.

Andris (4): Lakatos Andi ellen most sikerült először szettet nyernem, így tessék fanyalogni a három nyert meccsen :) Puskás stílusát nagyon nem éreztem eleinte, az első két szett simán elment, aztán végül sikerült fogást találni rajta is. De azért ez csak négyes. Most emlékeztetném is magam, hogy a pörgetésből üresen jönnek vissza a fonákjáról a labdák.

Miklós (2): Még a kötelezőt sem hozta Miklós, Cservenkát verni szokta, most nem jött össze. Lakatostól és Puskástól sima 0-3 vereségek, ma nem ment jól a csapat harmadik (vagy most már negyediket kell írnom?) emberének.

(groschan)

Elég hülye osztályzatok jöttek ki, mivel ősszel csak egy meccset játszott Andi az ALU-KOR ellen és 75%-os lett, ami borított mindent, vagyis nektek verni kellett volna (hát ha Horváth Kálmán verte, akkor Andrisnak is kell :) ).

Zoli 5* (nálam mindenki jobb volt ősszel), Andris, Tomi 3-3, Miklós 0 (Dzsala)

Szerző: groschan  2011.02.15. 22:06 5 komment

Címkék: miki szüv1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr872664091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morocz_tamas 2011.02.15. 22:43:14

Cservenka tompán kezdett és simán nyertem az első 2 szettet. Aztán elfogyott a szufla, eléggé gyenge fizikai állapotom előjött, szinte remegtek az izmaim...a döntő szettben emlékeim szerint volt kb 7:2 nekem, (sokat nem tévedhetek),de ott megtorpantam megint...Attila hibáinak is köszönhető 7:10-ről és 10:11-ről fordítani tudtam.
A meccs felfedezése számomra:az Algoflex fájdalomcsillapító (gyulladáscsillapító?) hatása nagyban segíti mozgásomat, mert egyik térdem sem sápítozik meccs közben.

morocz_tamas 2011.02.15. 23:05:34

Zoli pedig szépen verte Puskást, már a második szett is meglehetett volna, én ilyenkor szoktam feladni, de Zoli szerencsére (most) nem.

novakjana20 2011.02.15. 23:27:40

Szép volt! Több mint valószínű hogy megvan a két ker1es bajnok!

Dzsala elnök 2011.02.20. 19:42:58

@morocz_tamas: köszi, nagyon felpörögtem, bosszantott volna, ha oda a 100%-unk
süti beállítások módosítása