A nőknél a legjobb 8-ba 7 kínai és egy szingapúri (=kínai) jutott. A legjobb 16-ba csak egy európai volt. Férfi párosban a legjobb 4 között három kínai pár van, valószínűleg csak azért, mert ennyien indulhattak. Női párosban összekerült már a legjobb 8 között két kínai pár (nem is értem), ezért ott két bronzérmet vihetnek haza majd más országbeliek. A vb egyetlen (!!!!) kínai vereségét a YAN An / FENG Yalan kettős szenvedte el, le is írom a hősök nevét, akik legyőzték őket: SEO Hyun Deok / SEOK Ha Jung koreából.

A férfiaknál még van remény arra, hogy lesz európai érem, köszönhetően az ügyes sorsolásnak: az egyik leggyengébb kínait besorsolták Szamszonovval és Timo Bollal egy ágra.

Szerző: groschan  2011.05.13. 09:02 1 komment

Címkék: vb

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr292900055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morocz_tamas 2011.05.18. 10:44:27

Legalább nem tollszárfogásos nyerte a VB-t. :-)
süti beállítások módosítása