BKV Előre SC II. - SZÜV ASE 12-4

A 21 .fordulóból halasztott meccsünkön nagyon sportszerű meccsen sajnos kikaptunk.
Addig minden rendben volt, amíg a bejáratnál Miklós felvillantotta BKV-s szuper-bérletét, és ezzel V.I.P.-khez méltóan a sport épületig tudtunk gurulni.
Jókedélyű melegítés után jött a meccs..mindkét csapat nagy elszántsággal küzdött. Az eredmény nem tükrözi a nagy küzdelmet, az első 6 meccsen öt 3-2 és egy 3-1 ..és mind az ellenfélnek! Aztán a 7-ik meccsen ..sima 3-0 megint a hazaiaknak...7-0 nekik. Ezután még hoztunk 2 meccset 7-2, de utána már 11-2 volt oda, és csak a kiengedni látszó ellenféllel szemben sikerült némileg szépíteni az eredményt.

Értékelések:
Gábor (4): 0 győzelem. Tőle nem volt elvárás a győzelem, bár az ellenfél negyedik játékosát esetleg megcsíphette volna, vagy jobban megszorongathatta volna, de látszott az igyekezet, a vártnál több szettet nyert és az ellenfelek közül is elismerték, hogy nehezebb volt ellene játszani ,mint számítottak rá.

Andris (3): 2 győzelem. Nem ment neki a játék. Talán a gyors asztalok voltak neki is szokatlanok. Volt két 3-2-es veresége, ami önmagában nem tragédia, de a döntő szettekben tőle szokatlanul elég sima vereségeket szenvedett.

Miklós (2): Sajnos nagyon bizonytalan volt, pedig a melegítéskor úgy tűnt számomra, hogy ezen a gyors asztalon sok borsot tör majd a BKV-sok orra alá. Mivel már az öltözés után elárulta, (bár "nem akarta", de szinte kikényszerítettük belőle ;-) ), hogy hajnali fél 3 körül óta fent van, ezért ezt beszámítva adok egy 2-est.

Tamás (3): 2 győzelem. Na, én sem voltam valami meggyőző. Pölcz ellen bizony szerencse kellett a döntő szetthez, és volt 2 simán bukott szettem ellene. A döntő szett szorosra sikeredett, de végül jogosan nyerte ellenfelem a meccset. Visnyánszky ellen már jobban ment az első 3 szettben, de sajnos a szoros állásokat nem bírtam ellene..és az utolsó szettet nagyon csúnyán elbuktam.

Nem kell elszomorodni, az eredménnyel szemben nem volt reménytelen ez a meccs, és jobb összpontosítással szebb eredményeket érünk majd el.
Szerző: morocz_tamas  2012.04.08. 18:17 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr444371749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása