SZÜV SE - MIIT tipp: 15-1
   Nagy valószínűséggel én hazaviszem a családot, így nem játszom. A Lukács, Makranczi, Molnár, Farkas csapat a legvalószínűbb. Egyelőre magammal számoltam. Sima meccs várható, Andris még sosem szenvedett MIIT ellen vereséget (7-0 neki összességében), Tomi egyetlen egyszer kapott ki Lukács Lajostól, de legutóbb alaposan elverte (6-1 Tominak a MIIT mérleg), Miklóst Makranczi verte el egyszer, éppen legutóbb 3-2-re (6-1 Miklósnak). Engem kétszer vert Lajos, egyszer Makranczi és háromszor Molnár (7-6 nekem azonban).

BEAC IV. - SZÜV SE II. tipp 7-9
   Nem szabad félvállról venni a meccset, ugyanis ki tud a BEAC állni erősen is. Sőt, azt is várom: Dobosy, Kovács, Kozma, Szegő csapatot várok, de van erősebb felállásuk is! Dobosy 88%-os, még nem játszottunk ellene. Gergely mérlege ellenük 3-0, HGábornak nincs mérlege, kisGábornak 8-4, Kozma egy kivételével rendszeresen verte, nagyGábornak 9-4, Kozma ellen neki is rossz a mérlege és Kovács is verte már meg. Pétert Kovács és Kozma is verte, csak Szegőt tudta legyőzni (1-2).

Szerző: Dzsala elnök  2011.01.14. 12:27 Szólj hozzá!

Címkék: beac szüv2 szüv1 miit ker1 ker2

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr902583148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása