Viki                         4 nyert meccs                    -*5*-    Nagyszerű játékával  előlépett a csapat első számú játékosává, reméljük nem nyomja agyon a teher! 
Peti                        3 nyert meccs                    -5-          Peti remek napot fogott ki, most megmutatta, hogy ha kell, tudja magát hozni!
Gergő                   2 nyert meccs                    -3-          Ma Gergő nagyon idegesen érkezett, ez sajnos előfordul, nem tudott koncentrálni a játékra, semmi baj, hajrá!
Gábor                   1 nyert meccs                    -2-          Az elmúlt két héthez képest annyi előrelépés, hogy jobban oda tudtam figyelni, de sajnos megmutattam, hogy kell veszíteni a legszorosabb módon ,
                                                                                                annyi vigasz, hogy Török ellen én nyertem legsimábban, hátha ez erőt ad! 

Kicsit szoros lett, de nem adtuk ki a kezünkből az irányítást, sportszerű mérkőzésen sikerült nyernünk!

HAJRÁ SZÜV SE!!!

Szerző: Gabrelius  2011.10.07. 12:36 Szólj hozzá!

Címkék: hiteka szüv1 ker1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr53284825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása