SZÜV ASE I. - Kispest SE III. 9 : 7

Múlt héten Tomival is kikaptunk, most viszont nélküle nyertünk, megvan az első győzelem! Lassan gyanús is kezd lenni, hogy a szülői értekezleteket az ellenfélek kartellje rakja mindig keddre...

Mindenesetre nem túl jó előjelekkel kezdtük a meccset, úgy volt csak hárman leszünk. A kettes csapatunkat ért sorozatos sorscsapások miatt úgy alakult, Levi mégis játszhatott nálunk, így nagyobb önbizalommal vágtunk bele a meccsbe, amit jó játékkal és a legkisebb különbséggel (lényegében minden megnyerhető meccset megnyerve) hoztunk. Végre jól játszott a csapat!

Andris (5): Négy győzelem, Barna ellen nagyon nehezen, jól játszott. Szerintem nagyon küzdöttem, szét is vertem a kezem egy fonák pörgetés helyett az asztalon :)

Miklós (5): Bravúros győzelem Nógrádi ellen, Veress Barnával ugyan nem bírt, de így is remek teljesítmény!

Zoli (5): Jól játszott, és nagy csatában hozta a két meccsét, nagyon kellett a meccs megnyeréséhez!

Levi (4): Kicsi híja volt, hogy végre meccset nyert, Bors Bence ellen 1-0 és 9-2 is volt az állás, sajnos utána vérszemet kapott az ifjú titán, Fenyvessy ellen elment az első két szett, és utána hiába rakta össze a játékát Levi, a döntő szett nem jött össze.

Az ellenfél nagyon sportszerű volt, a szoros meccs ellenére nem volt semmi attrocitás, ilyen meccseket szeretnénk máskor is játszani!

Szerző: groschan  2012.09.21. 14:04 Szólj hozzá!

Címkék: kispest szüv1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr254792915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása