Sajnos ma jobb volt az ellenfél, Juhász, Wehovszky, Fütty hármassal nem bírtunk! ( így még idén nem álltak fel, persze hogy szokás szerint ellenünk igen  )

Viki                             2 nyert meccs                    -3-          Hármas, de Viki nagyon fáradt volt, kicsit sok volt ez a héten…
Gergő                        2 nyert meccs                   -3-          Gergő is idegesen játszott, nem bírt Bélával és Patrik ellen 2-0-ról ment el a meccs…
Peti                            1 nyert meccs                     -3-           Csak a kötelező győzelem volt meg, itt ez kevésnek bizonyult, szerintem lehetett volna több is!
Gábor                       1 nyert meccs                    -3-           Szintén…

A visszavágón mindenképp a legjobbunkat kell hozzuk, főleg, ha hasonlóan állnak ki, vagy még erősebben, ugye Patrik csak a KSI-ben játszik, stb… de ez van!

Hétfőn jön az Autóklub, nincs semmi keseregni valónk, ha a PPKO nem nyert pontot a veretlen FKF ellen, akkor második helyen várjuk az ellenfelet, szerintem ez így is óriási!

Összeszedjük magunkat és előre!

Előző meccs:

Sokkal jobb hír ez, mint az előző, nyertünk, mint már írtam előzőleg a volt második Kispest ellen!

Viki                             4 nyert meccs                    -*5*-     Meccslapból ítélve lemosta az ellenfelet, egy szett vesztés volt csak!
Gergő                        2 nyert meccs                    -3-          Gergő ahogy hallottam idegesen és fáradtan játszott, de szerencsére a két középső meccs megnyerése elég volt!
Peti                            2 nyert meccs                     -4-          Két nyert meccs nagyon szép!
Gábor                       1 nyert meccs                    -4-           Gyakorlatilag idén először nem a leggyengébb ellenfél ellen kezdeni és győzelemmel, bravó, így tovább!

Sajnos a scanner-em megadta magát, majd a részletesebbet a cégnél beviszem és majd elküldöm….

Bevittem a pinyóba az eredményeket!  Lehet gyönyörködni a helyezésünkön! Csak tartsuk is meg!
 

Szerző: Dzsala elnök  2011.11.26. 11:14 Szólj hozzá!

Címkék: szüv2 ker1 ksi

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr763412808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása