És máris hullanak a mieink, férfi párosban máris búcsúzott a Pázsy-Zwickl kettős, ami az eddig mutatott játékot nézve nem meglepetés. Muskó szintén kiesett a litván Bugris párjaként, nagy küzdelemben alulmaradtak egy román párossal szemben. A Jakab-Kosiba páros simán vette az első akadályt, és mivel a sorsolásuk sem tűnik nagyon nehéznek, még sokáig juthatnak.

Női párosaink is megkezdték a küzdelmet, Lovas Petra és Pergel Szandra simán nyertek nevenincs ellenfelükkel szemben, de a következő forduló kemény lesz, a Pavlovics-Ganyina védőpárossal fognak játszani. A Tóth-Póta páros ma erőnyerő volt, nekik a Creemers-Winter páros következik, akik nem lebecsülendőek, de nem is verhetetlenek.

Női egyéniben csúf meglepetésben volt részünk, mikor Lovas Petra kikapott egy nem túl magasan jegyzett görög ellenféltől :( Tóth és Pergel simán nyert, míg Póta ellenfele nem állt ki, így Gina rápihenhetett az esti meccseire (úgyis végigjátszotta a csapatmeccseket). Erre szüksége is lesz, mert brutális a sorsolása, már a 128 között az magasan jegyzett spanyol Ramirezzel fog megküzdeni, és ha túljutna rajta, akkor csupa kínai következik.

Muskó Péter máris csomagolhat, mivel szettet sem nyert a portugál Monteiro ellen (aki egyébként elég jó játékos). Jakab némi nehézséggel, de azért 4:2-vel túllépett a belga Jean-on. Zwickl viszont nincs jó formában, rögtön az első fordulóban elbúcsúzott az angol Reed ellenében. Kosiba kicsit szenvedett a portugál Mendes ellen, de 4:2-vel továbbment. Pázsy lépett utoljára asztalhoz, kezdetben jól kamatoztatta rutinját a belga Van Rossome ellen, és úgy tűnt simán továbblép, de valahogy összekaparta magát a balga, és 3-3-ra kiegyelített, de aztán mégis nyert Feri. Este sajnos mindenki kiesett, így egyéni férfi versenyzőnk már nincsen.

Sok meglepetés egyébként nem történt, az esélyese közül a német Ovtcharos megsérült, így ő nincs versenyben, valamit némi meglepetésre kiesett az előző eb bronzérmese, az orosz Kuzmin.

Szerző: groschan  2010.09.16. 14:40 Szólj hozzá!

Címkék: eb

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr532300483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása