Tavalyi legszorosabb meccsünk az ALU-KOR ellen volt. Az Újbuda és a Szufla 5, a Poén 6 meccset nyert ellenünk, míg az ALU-KOR 7-et! Ez köszönhető két igen erős játékosának.

Horváth Kálmán Andrissal küzd a ranglista első helyéért. Jelenleg Andris egy meccsel jobb, da ha megint kikap tőle, akkor azonosan állnak és egymás ellenivel a mi emberünk csak második helyre szorul. Tehát Andrisnak kötelező megvernie!

Letanóczki István remek formában kezdte a tavaszt, csak egy meccset bukott eddig, Orosz Pali tudta csak megverni, Graur nem! Vele is tavaly találkozhattunk először - akárcsak Kálmánnal -, akkor Andris magabiztosan, Miklós látványosan verte. Tomi szoros meccsen kikapott, engem simán vert. Kettőnél több most sem kéne neki.

Héregi Laci kellemetlenül kontrázik, ezért engem rendszeresen megver. Itt az ideje, hogy örökre magam mögé utasítsam a ranglista közepén. Tavaly 21 pont is kevés volt az első két szettből egyet is megnyerni, revansot veszek :). A többiek verték, Miklós elég nehezen a végén (ráadásul harmadszor verte döntő szettben), nem nyerhet Héregi egynél többet.

Kaiser Jani régi kedves barátunk, ő az ellenfél negyedik embere. Őt kötelező elméletileg mindenkinek vernie, de!... Igaz nem mostanában, mégis Andrist háromszor(!) verte (11-ből), Tomit egyszer (7-ből), Miklóst egyszer (11-ből), engem kétszer (8-ból). Nem szabad félvállról venni, mert nagyon nagy küzdő!

Tippem: 10-6

Szerző: Dzsala elnök  2011.02.03. 14:19 Szólj hozzá!

Címkék: szüv1 ker1 alukor

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr232635875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása