Kerület II. osztály / 2. csoport

Az első három csapat már matematikailag is eldőlt, de a sorrendjük teljesen kiszámíthatatlan. Kis csapatunk lépéselőnyben van, de kicsi a lépés, mindenesetre sorsa a kezében van! Nézzük milyen négy meccs van hátra a három legerősebb teamnek.

SZÜV SE II.:
   - (i) Szufla SE VI.
   - (o) OFTECH
   - (i) Fonák
   - (o) PPKO SC II.

ESMTK II.:
   - (o - elmaradt) BEAC IV.
   - (i) PPBT
   - (o) KSI SE VIII.
   - (i) R+Á HITEKA II.

PPKO SC II.:
   - (o - elmaradt) OFTECH
   - (i) Kispest SE V.
   - (o) MÁI SE
   - (i) SZÜV SE II.

 Láthatjuk, hogy az utolsó körben dől el valószínűleg a szezon, kiscsapatunk fogadja a PPKO-t. Bár van egy nehéz meccse, az ESMTK akár 8 pontot is gyűjthet, ez esetben a SZÜV II.-PPKO II. vesztese a harmadik helyre szorulhat. De lehet olyan forgatókönyv is, ahol pontegyenlőség van, nézzük milyen eredmények születtek közöttük. Közben pirossal kiemeltem azokat a meccseket, amiket nem vehet a három esélyes félvállról. Talán ez lett a legizgalmasabb csoport!

SZÜV SE II. - ESMTK II. 8-8   12-4
ESMTK II. - PPKO SC II. 6-10   11-5
PPKO SC II. - SZÜV SE II. 7-9   ???

helycsapat nevemérkőzésgyőzelemdöntetlenvereségpontszám
1.SZÜV SE II.26222246 pont
2.ESMTK II.26221345 pont
3.PPKO-SC II.26221345 pont

 

Megjegyzem, ha a SZÜV II. nyeri minden meccsét az utolsó körig, akkor már a döntetlen is elég neki a PPKO SC II. ellen.

Szerző: Dzsala elnök  2011.04.07. 10:38 4 komment

Címkék: esmtk ppko szüv2 ker2

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr942806668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikipong 2011.04.07. 13:04:41

Hát izgalmakban még nem lesz hiány a végére ahol utolsó héten dől el még pár dolog a szüv nyerési kényszere nagy, mert szüv-ppko nagy rangadó lesz :) ahol természetesen az eredmények alapján a szüvnek van vesztenivalója nem is kicsi ...

mikipong 2011.04.12. 15:36:16

@necces: Hát részemről két irány van ,mivel nem vok már csk ja a ppko sc II nek...magánemberként, mivel emberileg jóban vok H.Gergővel, K.Petivel is a SZÜV megérdemli a bajnoki címet, de ha csk ként gondolkodnék,akkor a SZÜV-PPKO dönti el a bajnoki cím sorsát ezért megértem, hogy drukkolsz a PPKO-nak :D, mivel ha nyer a PPKO akkor Ti vtok a bajnokok ezáltal most PPKO kezébe van a gyeplő, de ha veszítetek pontot akkor bármi lehet... :)

mikipong 2011.04.12. 15:47:32

@necces: A lényeg a PPKO az osztályozóba szólhat bele, azaz eldöntheti kivel játszik osztályozót ebből a csoportból... :)
süti beállítások módosítása