SZÜV ASE - Pénzügyőr SE VIII. 14:2

Nagyon nagy napot fogtunk ki ezen a meccsen, Miklós és Zoli nélkül is izgalommentesen nyertünk. Gábornak úgy látszik jobban megy az erősebb osztályban, Viki pedig olyan jól játszott, hogy az ellenfél sportszerűtlenséggel vádolt minket, mert az NB II-ből hoztunk egy játékost :) Arról nincs információ, hogy Tóthné tisztában van-e azzal, hogy már nincs női NB II.

Viki (5*): SZETTET SEM BUKOTT!! Sőt, csak 1 szoros szettje volt, félelmetesen játszott, nem is mertem volna kiállni ellene :)

Andris (5): Nem ment igazán jól a játék, de azért jól koncentráltam fontos pillanatokban, így meglett a négy.

Tomi (5): Tominak még kevésbé ment, három meccset is döntő szettben kellett behúznia, a nagy küzdelemért mindenképp megérdemli az ötöst.

Gábor (5*): A debütálásán azonnal két meccset is nyert, és Kardossal is jót játszott.

Az ellenfélről: Balogh és Tóthné is végig feszegette a határokat hisztivel, őszintén szólva megérdemeltek volna legalább egy sárga lapot. Tóthné folyamatosan végighisztizte mind a négy meccsét, és közben folyamatosan ekézett minket ilyenekkel, hogy "Az NB II-ből igazoltunk játékost" (Viki), meg "Nincs is fals a pörgetésben" (Andris - valójában pont hogy nagy fals volt egyébként), "Nem is tudsz pörgetni" -> ezt Tominak mondta :)

Tisztesség kedvéért megjegyzem, hogy a meccs végén teljesen normálisak lettek mindketten, úgy látszik ők csak a meccs hevületében ilyenek.

Szerző: groschan  2012.03.30. 09:08 Szólj hozzá!

Címkék: pénzügyőr szüv1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr234349570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása