Gamma III. - SZÜV I. 4 : 12

Baranyi Gyuri nélkül állt fel a Gamma, de ígyse úgyse lett volna sok sanszuk, nagyon gyorsan eldöntöttük a meccset (már 8-1 is volt az állás). Miklós nem remekelt ma, de az ellenfél csapatából csak Kilián tudta megkeseríteni a szánkban a győzelem ízét.

Zoli (5): Zoli jól játszott, magabiztosan verte a két védőt, volt türelme nyesegetni Szilágyival, mert nem ment a tenyeres pörgetés neki, elsősorban fejben volt erős. Csak Kiliánnal nem tudott mit kezdeni.

Miklós (3): Miklós nagyon-nagyon közel járt ahhoz, hogy egyest kapjon, miután két meccslabdáról kikapott a remek napot kifogó Kiliántól, majd kikapott Borbélytól is (stílusban nem feküdt neki), viszont azzal, hogy az utolsó meccsére összekapta magát, és sima döntő szett 13-11-re megverte a mumus Egeret (csupán három meccslabdát hárítva) feltornászta az osztályzatát 3-asra.

Tomi (3): Tomi simán nyert háromat, és simán kikapott Kiliántól is. Tőle négyet vártunk, így örülhet a hármasnak is :)

Andris (5): Új borítással is hoztam a kötelezőt, azaz a szettveszteség nélküli négy győzelmet. Bár időnként elaludtam, így két szettet is jelentős hátrányból (3-9 Borbély, illetve 1-8 Szilágyi ellen) kellett megfordítanom.

Szerző: groschan  2010.09.23. 08:13 3 komment

Címkék: gamma szüv1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr32317081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsala elnök 2010.09.23. 10:17:38

Azért a hármas szigorú a Tominak!
Megnéztem a tavalyi Szilágyi-Fabriiciust, mivel mondta, hogy neki ellenünk 3-at kellett volna nyernie. 24% volt......

Gabrelius 2010.09.23. 10:26:48

Gratula, szorosabb eredményre számítottam, de ezek szerint a bajnokesélyes csapat nem könyörül meg senkin! :):):) kivégeztétek az ellenfelet!

Így tovább!
HAJRÁ SZÜV!!

Dzsala elnök 2010.09.23. 12:17:10

@Gabrelius: Köszi Gábor!
Bár azt néztük Andrissal tegnap, hogy eddig Ti vagytok a magabiztosabbak.

Jövő héten mindkettőnkre nehéz meccs vár. Ránk talán egy picit nehezebb.
süti beállítások módosítása