Egy pótolt és izgalmas jó meccs
 
A tegnapi napon idegenben pótoltuk az elmaradt SZÜV elleni meccsünket.
Először is megköszönjük a tegnapi ellenfélnek, hogy a meccs előtt 2 asztalon melegíthettünk be.
A részünkről repülőrajtos és óriási erőket megmozgató kezdéssel indító meccs alakulása (3:0, 5:1, 7:3. 8:6 ide) után a végeredmény a - 8:8 - nagy siker, mivel a pontszerzés senkinek sem sikerült az „oroszlánbarlangban” és igazat szólva a végére egy picit csalódás is, mivel a végig vezettünk és az elvesztett 2:3-ak mellett is az utolsó mérkőzésen két mérkőzés és csapatmérkőzés labdánk is volt a 3:2 „ide” így a 9:7-hez is.
Ezen a meccsen is mindenki a maximum maximumát hozta és bizonyított, hogy idegenben is ugyanolyan felállásban ugyanolyan jó, mint a „kedvezményezett” otthoni körülmények között - a leendő bajnok SZÜV ellen még jobb is.
A korrekt és sportszerű körülmények között a két egymás elleni mérkőzésünkön a nagyeséllyel várható első két helyezett ellen (SZÜV, Poén) 7:9 és 8:8 -at játszottunk, amihez csapatomnak és a mostani ellenfelünknek a SZÜV játékosainak is gratulálunk és sok sikert kívánok nekik a felsőbb osztályban.
 
Üdv.: István
Szerző: wellcamino  2011.04.27. 06:45 1 komment

Címkék: szüv1 alukor

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr712858394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsala elnök 2011.04.27. 10:31:25

Nagyon köszönjük a jókívánságokat és gratulálok a pontszerzéshez (ami tényleg majdnem két pont lett) a szintén nagyon sportszerűen játszó ALU-KOR-nak!!!
süti beállítások módosítása