Gergő                   3 nyert meccs                    -4-          Hozta az első hármat, ahogy kell, viszont sajnos már vesztett meccsnél állt asztalhoz a végén, ez rá is nyomta a bélyegét a koncentrációjára, kár érte!
Viki                         3 nyert meccs                    -4-          Sajnos Beró ellen nem mert igazán játszani, mint edzéseken, ezt ellene sajnos ma nem lehetett megtenni.
Peti                        0 nyert meccs                    -1-          Sajnos látszódott, hogy nem volt pihentető a hét a munkahelyen, sőt, ezért (is)  nagyon ideges volt, de ez akkor is nagyon kevés volt sajnos!
Gábor                   0 nyert meccs                    -1-          Én is nagyon fáradt voltam, nekem sem volt sajnos pihentető a melóhely, de ez nem mentség, ugyanúgy, mint Petinél, ez édes kevés volt!

Az ellenfél ellen mindenki hozott eddig minimum 2 meccset az elmúlt meccseken, ma nagyon jó formában voltak, de játékuk nem hozott meglepetést, sajnos mi meg a lehető
leggyengébb oldalunkat hoztuk, legalábbis Peti meg én sajnos. Vikitől és Gergőtől elnézést kérünk, igyekszünk elfeledtetni ezt a szereplést!

Kár a vereségért nagyon, de nem dőlt össze a világ, hétfőn javíthatunk, tavasszal meg visszavágunk!

HAJRÁ SZÜV SE!!!


Üdv.
Gábor

Szerző: Dzsala elnök  2011.09.23. 10:52 5 komment

Címkék: ppko szüv2 ker1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr223247981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

necces 2011.09.25. 20:31:49

Magasabb osztály, fel kell kötni, azt a bizonyost. Idáig nekünk csak zakó jutott.

novakjana20 2011.09.25. 22:33:19

ennyi meccs után nehéz lenne meglepni a másikat... Mindenki azt kapta, amit várt. Megint meggyőződhettünk, h a SZÜV név mögött egy igen szimpatikus, egységes, igazi sportemberekből álló közösség van. További sok sikert!

mikipong 2011.09.26. 11:55:56

@necces: Az biztos hogy Budai meccsetek nem kerület szintű volt, mivel ellenfeleitek között magasabb osztályúak voltak, ezért nem kell elkeseredni, de az tény , hogy minden osztályváltásnál a labdabiztonságot növelni kell és meg kell próbálni felzárkózni a mezőnyhöz(nyáron edzeni többet), hogy ne legyen kiesés belőle ami mkire aki feljut igaz vagy új erősebb csapatjátékossal erősíteni a csapatot... :)

necces 2011.09.26. 23:42:05

@mikipong: Edzettünk nyáron, játékosunk is van,a sorsolás szeszélye így hozta az ellenfeleket.Poénratörőbben kell hozzáállni a meccsekhez, az biztos.Jó játékot mindenkinek!

gery06 2011.09.27. 11:42:57

Ez az srácok! Büszke vagyok rátok! Így tovább!
süti beállítások módosítása