SZÜV ASE I. - KFKI Petőfi SC III. 12 : 4

Ellenfelünk ezúttal sem a legjobb felállásában készült ellenünk, két hátsó emberüktől csak szettekre futotta. Bottyán nagyot küzdött, nyert is kettőt, Vecsernyés ugyan megint szoros döntő szettben legyőzte Tomit, viszont Miklóstól simán kikapott. Összességében nagyon sportszerű, de izgalommentes meccs volt.

Andris (5): Bottyán ellen nagyon nehezen ment, szerencsére a döntő szettre nagyon összekaptam magam, így meglett a 4 meccs.

Miklós (5): Bottyántól szoros három szettben kikapott, talán nem volt még bemelegedve, viszont meglepetésre simán verte Vecsernyést (holott összel simán kikapott tőle). A három meccs így is remek!

Tomi (4): Én vártam Tomitól a 4-et, talán nem volt szerencsés, hogy Vecsernyéssel kezdett. Kár érte.

Zoli (4): Zoli jól játszott, Bottyán ellen nagyon szoros meccsen kapott ki, Német ellen meg az elején nagyon nem találta a ritmust, szerencsére időben ébredt. Jó, de nem extra jó teljesítmény tőle.

Az ellenfélről: nagyon sportszerűek voltak, le a kalappal!

Szerző: groschan  2012.01.26. 11:28 1 komment

Címkék: kfki szüv1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr223839520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiwi5 2012.01.28. 20:26:59

Gratulálok, Fiúk! Szép volt.
süti beállítások módosítása