Egészséges önbizalommal indultunk neki, volt egy kis megingás, de összességében magabiztosan nyertük első meccsünket,
11-5-re!

Gergő                   4 nyert meccs                    -5-          Ahogy kell, hozta a négyet, picit megingott néha és a végén vesztésre is állt, de fordítani tudott és nyerte a negyediket is!
Viki                         3 nyert meccs                    -4-          Az edzésen mutatott teljesítményéhez képest visszafogottan játszott, el is pötyögte magát Chin ellen, kár érte.
Peti                        2 nyert meccs                    -4-          Erős kezdés után visszaesett, sajnos Zaffiry (nem vagyok biztos a névben) ellen elment kicsit a kedve és ez még rányomta a bélyegét az utolsó meccsére.
Gábor                   2 nyert meccs                    -4-          Kicsit elment az önbizalmam a két szoros vereség után, de szerencsére össze tudtam magam kaparni…

A következő meccs sokkal nehezebbnek ígérkezik, még kérdéses a felállásunk is, hétfőn megbeszéljük!

HAJRÁ SZÜV SE!!!

Üdv.
Gábor

(Megjegyzem: remélem mi is hasonlóan jól kezdünk a KFKI ellen! Chinh legyőzése remek teljesítmény!- Dzsala)

Szerző: Dzsala elnök  2011.09.09. 09:15 2 komment

Címkék: kfki szüv2 ker1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr713213093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikipong 2011.09.09. 09:58:13

Gratula a szép eredményhez !!! :)

morocz_tamas 2011.09.09. 13:06:33

Én is csatlakozom a gratulálók sorához.

Megjegyzés a megjegyzéshez:
a "hegyi teremben" Zaffiryék is komolyabb ellenfelek szoktak lenni, így nekünk még nehezebb lesz a dolgunk a Chin-talan KFKI ellen. (Hi-hi.)
süti beállítások módosítása