2002. Római ASE II. - SZÜV ASE 11:5

Azt hiszem szégyenkeznünk nem kell emiatt az eredmény miatt (főleg, hogy 4 szoros meccset is elvesztettünk). Végig tartottuk a lépést, a végére elfogyott az erő, győzött a jobb csapat.

Andris (5): Hármat nyertem a bajnokjelölt ellen, legyőzve a legjobbjukat, nagyon ment a játék, Czinát sajnos nem sikerült elkapni, jól játszott.

Tomi (4): Kár a két szoros meccsért, amit elvesztett, az egy meccs ellenére jól játszott, kicsit plusz hiányzott a jobb eredményhez.

Miklós (5): Papíron minden ellenfél erősebb volt nála, mégis megverte Domokost és megszorította Perjésit is, végre jól játszott.

Zoli (3): Ugyan nem nyert meccset, de tisztességgel küzdött, időnként jól játszott, sajnos a színvonalat nem tudta tartani.

Míg a szomszédban ment a k***aanyázás, ordibálás, addig nálunk nagyon sportszerű volt a hangulat, még Zoli sem veszekedett senkivel :) A teremről annyit, hogy fényviszonyok tekintetében otthon érezhettük magunkat (kíváncsian várjuk majd Mihányi sporttárs beszámolóját a világításról :) ). Az asztalok réginek tűntek, de teljesen jók voltak ettől függetlenül. A terem viszont elég zsúfolt, sok volt a megállás átcsorgó labda miatt.

 

*** A címbe beleszemtelenkedtem, mivel az első két kör különösen izgalmasan indult, döntetlenre álltunk, aztán elhúzott a jobb) (Dzsala elnök) ***

Szerző: groschan  2011.10.19. 10:24 3 komment

Címkék: római szüv1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr923313925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morocz_tamas 2011.10.20. 08:45:45

He-he, a terem másik oldalán pedig a "Különben dühbe jövünket" forgatták :-)

Diadalmas Szufla3 · http://szufla.fw.hu 2011.10.20. 10:48:46

Szerintem ez a csapat ellen helytálló a cím. Nem ezt a csapatot kell vernetek!
süti beállítások módosítása