Bejutott a legjobb négy közé a Tóth-Póta páros, miután könnyedén, 1-3-ról felállva, három meccslabdát hárítva, döntő szett 13:11-re verte a Strubikov-Vacenovska cseh párost.

Mindenki, aki nem nézte meg Póta meccsét, most keservesen bánhatja, mert nagyon jó meccsen, hihetetlen izgalmak között, 1-3-ról felállva és meccslabdát hárítva egy csuszával kiverte a címvédőt!! Ráadásul Viktoria Pavlovics kiverte a rettenet kínai védő Li Qiant, így van esély a 4-be kerülésre is (Gina megverte a csapatmeccsek során Pavlovicsot)!!

Szépen fogynak a kínai sztárok is. Li Qiant a fehérorosz Pavlovics, Wu Jiaduo Póta Georgina verte ki. Kiesett a hollandok európabajnoka, Li Jiao is (ez azért is örvendetes, mert őt szerintem európai születésű játékos még nem verte meg soha), őt a "török" Hu Melek verte ki. Shen Yanfei-t pedig a tényleg német Silbereisen küldte haza, így most már csak négy kínai van versenybe, tesség drukkolni ellenük!

Szerző: groschan  2010.09.17. 16:59 Szólj hozzá!

Címkék: eb tóth kriszta póta georgina

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr222303676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása