Kosiba nagy csatában (meccslabdát hibázva) kikapott a japán-kínai Chentől, Jakab pedig a mumus Prokovcovtól. Párosban azonnal egy kínai párost kaptak a fiúk, így a 4-1-es vereség még jónak számít :) Mivel vegyespárosban is kiestünk, ezért a fiúk máros csomagolhatnak. Szégyent ugyan nem vallottak, viszont a bravúr is elmaradt (igaz csak hajszálon múlott).

A lányok egyesben szépen menetelnek, párosban viszont kellemetlen meglepetésre kiesett a Tóth-Póta páros egy spanyol (és NEM spanyol-kínai!) páros ellen :( Pedig a 16 közé juthattak volna, ami szép eredmény lett volna. Reméljük egyéniben lesz még minek örülnünk, de valószínűleg holnaptól már csak a kínaiak ellen fogunk szurkolni :)

Szerző: groschan  2011.05.11. 10:21 Szólj hozzá!

Címkék: vb

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr132895136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása