KFKI Petőfi SC III. - SZÜV ASE I. 6:10

Ijesztően kezdődött a meccs, előbb Tomi, aztán Zoli kapott ki döntő szett két ponttal. Én hoztam a meccsemet, aztán Miklós szintén döntő szettben, meccslabdáról kapott ki. Hát, elég megilletődötten kezdtük a szereplésünket a felsőbb osztályban. 1:4 után azonban felvettük a fonalat, és innentől mindössze két meccset bukva hosszú évek óta először győzelmet ünnepelhettünk a Budapest másodosztályban!

Hozzá tartozik azonban, hogy az ellenfélnél nem játszott a legjobb játékos (a cserejátékosuk csak Zolit győzte le). Értékelések:

Andris (5): Ennél jobban nem is kezdhettem volna, egyetlen szettet engedélyeztem az ellenfeleimnek, nagyon jól ment a játék.

Tomi (4): Kár, hogy az első meccs elment (pont a legjobbal kezdett), talán ha jobban be van melegedve Tomi, akkor megnyerhette volna azt a meccset is.

Miklós (3): Kár a meccslabdáról elbukott meccsért, a minimumot azonban hozta Miklós.

Zoli (3): Zoli ma nem tudott felpörögni, csak a rosszul játszó Ládonyit tudta megverni.

További kommentem a körülményekről: az ellenfél rendkívül sportszerű volt, a meccs hangulata végig barátságos volt. Le a kalappal. A pályáról már kevésbé tudok pozitívan nyilatkozni, az asztalokkal nincs baj, de a helység rendkívül erősen párásodik, és a műanyag padló miatt ez már balesetveszélyes (tegnap is majdnem lementem spárgába egyszer). A magas páratartalom miatt egy idő után nehéz volt levegőt is venni! Az ablakok kinyitása után egyébként sokkal jobb lett. (groschan)

Százalékok alapján: Andris 5, a többieknek eggyel több meccset kellett volna nyernie. (Dzsala)

 

Szerző: groschan  2011.09.12. 21:48 6 komment

Címkék: kfki szüv1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr773221881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morocz_tamas 2011.09.12. 22:08:42

Azért én örülök a hármamnak is, ebben a teremben nem szokott túl jól menni ...
és egyébként meg a Tenergy-vel játszóktól ki szoktam kapni, főleg ha még játszani is tud...Tenergy-ről jövő labdákról nem tudom eldönteni mennyire pörög, és rendszeresen alábecsülöm a mértékét.

morocz_tamas 2011.09.13. 09:24:59

Igen, nyitott ablakokkal sokkal jobb volt a helyzet,és még oxigén is volt. A csukott ablakok-ajtók (számunkra) szokatlanul párássá tették a termet, és ha nem is rögtön, de kb 45 perc után már csúszni kezdett a padló (vagy csak akkor kerültem a csúszós részre játszani).

Gabrelius 2011.09.13. 10:34:59

Gratula a győzelemhez!

Jó partnernak bizonyult a KFKI mindkét csapatunknak a "bemelegítéshez"! :)

necces 2011.09.13. 11:19:08

Gratulálok nektek !

mikipong 2011.09.15. 13:29:04

GRATUÁLOK :) :) :) Mi télen(amikor hó volt) mentünk előző szezonban izgalmas volt a termük szokni kell egyes helyzetben a fal is közel jött :D ...
süti beállítások módosítása