SZÜV ASE - BKV Előre 8:8

Többször találkoztunk már rutinos ellenfelünkkel, eddig mindig vérző orral távoztunk. Ma azonban megtört az évtizedes jég, és Tomi és személyem vezetésével döntetlent harcoltunk ki! Ha Miklós gondolatai nem járnak máshol, akkor a győzelem is meglehetett volna, de ne legyünk telhetetlenek!

Andris (5*): nagyon jól koncentráltam ma, szinte minden szoros szettemet megnyertem, mindössze két szettet adtam le! Összehasonlításképpen eddig 2 nyert meccs volt ez ellen csapat ellen a csúcsom.

Tomi (5): pont a százalékban leggyengébb, de stílusban nagyon kellemetlen Kövértől kapott ki, aztán két meccsen is parádésan fordított vert helyzetből (Visnyánszky ellen 0-2-ről, Pöltz ellen a döntő szettben 4-8-ról).

Zoli (4): hozta a kötelezőt, Kövért megverte, a többiek ellen sem játszott rosszul, de most ennyire tellett.

Miklós (1): mindenki ellen hozott egy szettet. Jobb lett volna, ha a nyert szettek kevésbé egyenletesen oszlanak el :)

Az ellenfélről: játékstílusban kellemetlenek (három szemcsés is van köztük), de egyébként nagyon nyugodt, szimpatikus csapat.

Szerző: groschan  2011.10.11. 21:35 5 komment

Címkék: bkv szüv1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr753296079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diadalmas Szufla3 · http://szufla.fw.hu 2011.10.11. 23:05:55

Meccslapot még nem láttam, nem tudom ki volt a BKV 4. embere, de gratula. Vendégeitek sokkal jobbak, mint jelenlegi helyezésük mutatja. Tavaly is hasonlóan kezdtek, akkor a sorsolásuknak volt betudható.

mikipong 2011.10.12. 12:47:36

Gratula az eredményhez ... :) Mi is tegnap BKV csapatával megmérkőztünk (7-9):)Két játékos is(Varga Éva, Szigeti Béla) szemcsével játszott. Mindketten fonák oldalon használták... E szerint BKV csapatainál szemcsések vannak bőven :)

morocz_tamas 2011.10.12. 13:21:43

Kövérnek olyan meglepően jó tenyeres kontrái voltak, hogy csak ámuldoztam.
süti beállítások módosítása