Viki                         3 nyert meccs                    -5-    Nagyon kevésen múlott a négy sajnos, mint Gergő, döntő szett 10 felett ment el Nagy ellen a meccs, bravó, így is nagyon szép!
Gergő                    3 nyert meccs                   -5-    Ugyanaz, mint Vikinél, a három is szép, bravó!
Peti                        2 nyert meccs                   -4-     Nagyon kellett ez a két meccs, sajnos a másik kettő elment, de múlt héthez képest nagy előrelépés, bravó!
Gábor                   1 nyert meccs                    -3-    Kimondottan jó kezdés után erős visszaesés jött, Dóri meg meglepett a játékával, a legutóbbi találkozásunkhoz képest, ami jó pár éve volt sokkal jobban és máshogy játszott….

Összességében megérdemelt győzelmet arattunk, szerencsére nem mindenkinek okozott nagy gondot Kiss Gy. abszolút szabálytalan adogatása, Nagy se mindig volt szabályos, stb. ,de ezen kívül sportszerű mérkőzés volt!

A vasárnapi csapatversennyel kapcsolatban ( a Lurdiban ) úgy döntöttünk, hogy mégse indulunk elfoglaltságok miatt, majd legközelebb!

HAJRÁ SZÜV SE!!!

Szerző: Gabrelius  2011.10.29. 11:41 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr203337755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása