Autóklub II. - SZÜV II. 9-7

Viki     (3 nyert meccs)  -5- Viki nem érezte magát jól, mint kiderült, mert én nem tudtam, hogy pénteken sem, így a három nagyon szép!

Gergő   (3 nyert meccs)  -4- Gergő jól játszott, csak azért nem 5, mert nem nyerte meg mindegyik meccsét!

Peti    (1 nyert meccs)  -3- Peti ideges volt nagyon, de a végén dühből behúzta az egyet, igaz az ellenfél is kellett hozzá…

Gábor    (0 nyert meccs)  -4- Sajnos nekem meg sehogyan sem sikerült, pedig Borbély még az ütőjét is földhöz vágta… mindig a szettek végi koncentrációhiány…

Elég erős ellenféllel találkoztunk, de véleményem szerint tavasszal mindenképpen visszavághatunk, főleg az én és Peti teljesítményének javulásával, mert főleg fejben vagyunk gyengék, nem annyira játéktudásban! A szerencse meg forgandó, azt hiszem, igaz ma se nekünk volt több.
Szerző: Gabrelius  2011.11.29. 11:26 Szólj hozzá!

Címkék: szüv1 ker1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr523421580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása