SZÜV ASE I. - Honvéd Zrínyi SE II. 5 : 11

A Zrínyi nem bízta el magát ellenünk, teljes haderővel álltak fel, így sok sanszunk nem volt. Miklós nem ért rá, ezért Viki játszott helyette.

Viki (5): Ismét nagyon alakított, a csapat legjobbja volt (!!). Két győzelem + a  80%-os Lucz ellen is szoros meccset játszott!

Andris (2): Borzasztóan rosszul ment, kínszenvedve sikerült kettőt hozni, de a két erősebb játékos ellen esélyem sem volt, a végén egy "kedves" játékostársam fel is húzott azzal, hogy elküldött melegebb égtájra azért, mert meg mertem kérni, hogy arrébb öldözködjön (szerintem teljesen normálisan kértem). Biztos neki is rosszul ment a játék aznap :)

Tomi (3): Khanh-nal nagy meccset játszott, sajnos nem jött össze neki a nagy skalp, viszont Thao-tól kikapott, igaz, már tét nélküli meccsen, és hát (hogy is mondjam) nem csak a játéktudása miatt nyert az ellenfél.

Zoli (3): Két szett nem sok, mégha viszonylag jól is játszott Zoli.

Az ellenfélről: 75%-ban csak jót tudok mondani (vagy ha Lucz Istvánt is beszámítom, akkor 80%, bár őt nem láttuk játék közben). Azért azt kijelenthetjük, hogy a Honvéd a bajnokság dobbantós csapata, szétforgácsolódott a parketta a lábuk alatt (nem is tudom, ez szabályos-e, majd Zoli megmondja). Thao sporttárs volt az egyetlen a ellenfél csapatából, akiről rosszat tudok mondani, mert folyamatosan feszegette a sportszerűség határait, és Tomi ellen szerintem túl is lépte. Az történt, hogy 1-1 és 13-13-nál kijelentette, hogy addig nem folytatja, amíg a háttérben (kb. 6-8 méterre) öltözködő emberek nem mennek el. A játék emiatt legalább 3-4 percet állt! Nem tudom, mit szólt volna a bíró ehhez (persze a nem bírós asztalnál történt mindez). Mindenesetre ezután megnyerte a következő 2 pontot, majd a meccset is.

Szerző: groschan  2011.12.07. 11:55 7 komment

Címkék: zrinyi szüv1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr153445208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsala elnök 2011.12.07. 12:05:54

Thao (vagy csak elírás és Tahó valójában?) ellenem és Andris ellen sportszerűtlen volt.

Dzsala elnök 2011.12.07. 12:06:44

Megállítani a játékot és dobbantani is sportszerűtlen illetve utóbbi már szabálytalan is.

h12n12 2011.12.07. 12:59:35

@Dzsala elnök: Én úgy tudom, a dobbantást egy ideje már tartják szabálytalannak, de ezt nem tudják, ezért a többség abbahagyta :)
Egyébként nem értem, akkor minek van a bíró meccsen. Két asztalnál simán lehet látni, ha balhé van, és közbe is léphet bármelyiknél.

kiwi5 2011.12.07. 13:52:57

Sajnos egyszerűen jobbak voltak, ennyi. Küzdöttek minden labdáért, szurkoltak egymásnak végig, és hát mindent bevetettek, amit csak lehetett, lélektanilag is. Nem kellene felróni nekik, azt hiszem, mindentől függetlenül kemény, hajtós, színvonalas meccs volt. A végeredmény nem tükrözi a nagy csatát, sajnos, de belülről az volt.

főszuflák 2011.12.07. 23:08:06

Sajnos nekünk sem ment tegnap, nem tudom, hogy Tőlünk volt-e a sértegető!
Engem abban a teremben az zavar, hogy meccs közben a másik meccs mozgását lehet látni. Nincs magasított karám, mint pl. a BSE-ben bagy a Statban. Nme is nyerünk sűrűn abban a teremben.

groschan 2011.12.08. 10:46:56

Általában a fényre szoktak inkább panaszkodni nálunk, úgyhogy ez eddig elsikkadt :)

Diadalmas Szufla3 · http://szufla.fw.hu 2011.12.08. 12:20:03

@főszuflák: A BSE-ben és a Statisztikában magasított karám van, ezért ott mindig nyer a Szufla. A KSI-ben nincs, ezért ott csak a másik meccs mozgása miatt kikapunk. Az ellenfél nem is számít:-)
(A fény hiánya szuflákot nem zavarhat, roszabb nem lehet mint amit mi otthon megszoktunk.)
süti beállítások módosítása