SZÜV SE II - Kossuth Nyomda 8:8

Az eddigi három meccsünk szezon eleji formába hozó, felkészülési mérkőzésnek tekinthető, ahol elsősorban csak a győzelem mértéke volt kérdés. Tudtuk, hogy a mai lesz az első igazi szintfelmérő. Sajnos a szintet nem sikerült teljesen megugrani...

Az eredményhez előreszaladva azt kell mondanom, hogy teljesen megérdemelt a vendégek pontrablása, hiányzott belőlünk ma az a plusz, ami a 2 ponthoz kellett volna.

A meccsről: a kossuthosok Rehó, Kandikó, Kasza, Grigalek felállásban, vagyis az erősebb össztételükben érkeztek. Szükségük is volt erre, mivel a Rehó 4 nyert meccse kulcsfontosságú volt. Valóban rendkívül kellemetlen stílusban játszik, egyikőnknek sem sikerült az ellenszerét megtalálnia. Ebből már kiderült, hogy Gergő is elveszette a veretlenségét, Rehó ellen a 16-os meccsen 8-7-es SZÜV vezetésnél. Ugyanakkor pont ő aki a maximumot kihozta, a többieknek nem sikerült mellé felnőni. NagyGábornak ma nagyon nem ment, szinte semmi sem jött be, a végén már a bátorsága is elfogyott. Kulcsfontosságú volt azonban az utolsó meccse, amelyen Grigaleket 3/2-re nagy küzdelemben leyőzte. KisGábor sem ma nyújtotta élete formáját, a kötelzőket (Kasza, Grigalek) ugyan hozta, de a másik két meccsen nem sikerült ráérezni az ellenfél stílusára. Saját magamnak a meccs előtt a 2 nyert meccses minimumot állítottam fel, ezt sikerült is elérne, de ezen felül nem jöttek össze a dolgok. Rehó ellen teljesen esélytelen volt a helyzet, abszolut nem tudtam mit kezdeni vele. Ami viszont fájó, az a Kandikó elleni vereség. Hiába volt az a mai legjobb meccsem, egy pici hiányzott (kb. mint az ő "szoftjából"...), így szoros 3/2-re elment a meccs, ami pedig mindenképp kellett volna a győzelemhez.

De profik vagyunk, előre tekintünk :) A jövő héten előreláthatólag még nehezebb meccs következik az OTP sportköre ellen, szóval lesz lehetőségünk a javításra.

Szerző: h12n12  2010.09.29. 21:34 5 komment

Címkék: kossuth szüv2

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr432333263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsala elnök 2010.09.30. 06:10:37

Akkor ki hányat nyert? :) Gergely 3, Gábor, Péter 2-2, Fater 1?
Ha küldesz meccslapot, belinkelem a posztodba!

Fene vigye el, jó a Rehó :( Még szerencse hogy Grigalek játszoptt és nem Varga!

Dzsala elnök 2010.09.30. 06:13:08

Azért nem lehetett uncsi meccs :)

Dzsala elnök 2010.09.30. 06:14:06

Ja igen még annyi, az OTP tényleg még nehezebb, ha nyertetek volna, akkor azt mondom OTP ellen a 3. helyért küzdötök!

h12n12 2010.09.30. 08:10:50

@Dzsala elnök: jól számoltál :)
Valóban nem volt uncsi, főleg hogy az utolsó körig végig hátrányban voltunk, ott sikerült majdnem megfordítani a meccset. Sajnos csak majdnem...
(meccslap Gábornál van sztem)

groschan 2010.09.30. 09:05:24

Kár érte, majdnem ugyanazt az eredményt produkáltátok, mint mi az Alu-kor ellen, kár, hogy Péter kikapott döntő szettben, ő lehetett volna a SZÜV2 "Miklósa" :)
süti beállítások módosítása