Nem véletlen első helyen várt az ellenfél, ha nem esnek szét, akkor tuti elsők lesznek. Többen sokkal magasabb osztályban játszanak, vagy játszottak…..

Viki                             2 nyert meccs                    -5-          Két 2-3-as vereség csak, igaz simák voltak a döntő szettek,  de akkor is Viki simán felvette a versenyt velük! Gratula!
Gergő                        1 nyert meccs                    -4-          Gergő kicsit fásultan játszott, ez egy kicsit kevés volt tőle, lesz ez jobb is!
Peti                            0 nyert meccs                     -3-          Sajnos sok volt a hiba a játékban és az odafigyelés… extra ütés után ziccer rontás…..nem baj, nem őket kell verni!
Gábor                       0 nyert meccs                    -4-           Hasonló, mint Peti kicsit, két szett szoros, ziccer hegyek elrontása, ezért idegeskedés, utána sima harmadik….marha kevés…  még
                                                                                                   ha tényleg jobb volt az ellenfél akkor is… világbajnok voltam ősszel a ziccerek elrontásában

Szerző: Gabrelius  2011.12.15. 12:49 Szólj hozzá!

Címkék: szüv2 ker1

A bejegyzés trackback címe:

https://szuvse.blog.hu/api/trackback/id/tr363465736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása